Vi relinar och renoverar alla rörsystem i din fastighet: Vatten, Värme, VVC, Ventilation och Avlopp ( Det sistnämnda bara via underentreprenörer)

 

Klicka här för att kontakta oss!

 

Våra tjänster löser bland annat:


Vattenskador Läs mer här!

Problem med cirkulation (VVC) Läs mer här!

Läckande ventilation/Ej uppfylld OVK Läs mer här!

Industriella rör vid höga temperaturer och tryck där rivning är kostsam eller omöjlig Läs mer här!

 

 

 


 


"Sökning och uppgrävning visade på gravt rostskadade elementvärmerör i kulvert på en plats mellan två hus. Traditionell uppgrävning och kulvertbyte visade sig mycket dyrt. Tips och sökning på internet förde oss till HWQ!"

"Arbetet tog ca 2 dagar och påverkade inte boendes värmesituation trots minusgrader. Elegant lösning av HWQ till en mycket rimlig kostnad och litet intrång på omgivningen!"

Hans Grahn, kassör, Axelsö-Sandö Samfällighetsförening, Farsta. (länk)

 

"HWQ är ett företag i teknikens framkant. En av deras tjänster som sticker ut lite extra är deras Smart-VVC som är helt unik i sitt slag."

Peter Jobark, Expertkonsult rörrenovering, Flando AB

 

"Nu tar det bara några sekunder innan man får varmt vatten i alla lägenheter. Installationen berörde inte de boende alls, så det var mycket smidigt" 

 Jan Mårdh, Ordförande BRF Ekern, om installation av Smart VVC

 


  "Genom smart VVC så spar vi pengar, det syns tydligt i vår vattenbesparing efter 1 år! Till alla som funderar på relining av vattenrör säger jag GÖR DET!"
 
   Mats Pettersson, Partille fastighetskonsult AB, om relining och installation av Smart VVC i 100 lägenheter.

Vill du bli kontaktad av våra säljare? Lämna din kontaktinfo här!

 


En beställning från HWQ Entreprenad går normalt igenom följande steg:


  1. Som kund kontaktar du HWQ Entreprenad för en kosntadsfri offert. Kontakten kan ske direkt via mail på info@hwq.se

  2. Vår säljare ringer upp dig för att först förstå vad du behöver hjälp med och lite allmän information om hur ditt problem ser ut (vilken typ av rör du har problem med, hur många, är det traditionell relining eller ett mer svårlöst problem etc.). Vid samtalet så bokar vi sedan ett möte där vi går igenom era behov i mer detalj och där vi också tittar närmare på problemet.

  3. HWQ tittar närmare på dina behov och kompletterar med ytterligare infomation, så som ritningar, eventuella filmningar på insidan av rören etc.

  4. När den information som insamlats bedöms beskriva ditt problem på ett klart och tydligt sätt så lämnar HWQ en offert. Att först förstå problemet är en grund till att du som kund alltid får en lösning på det problem du har. Då slipper du betala för insatser du inte behöver och kan samtidigt vara lugn att problemet är ur världen när insatsen väl är färdig.


HWQ Entreprenads offerter alltid är kostnadsfria  och HWQ Entreprenad eftersträvar alltid rätt metod på rätt plats. 


 

För att lära dig mer om HWQ Entreprenads metoder klicka här


För att se andra som anlitat HWQ Entreprenad och läsa om hur andra uppfattat HWQ Entreprenad klicka här