HWQ

Vattenskador eller andra problem från cirkulation (VVC) 

Upplever ni problem med varmvattnet? Det kanske tar väldigt lång tid innan det kommer varmt vatten ur kranen på morgonen? Kanske har ni haft vattenskador på returledningarna i er cirkulation? Cirkulationen ger stor komfort men kan också vara en källa till problem. SMART VVC eliminerar problemen med cirkulationen och spar samtidigt energi. Det smarta sättet att alltid ha varmt vatten tillhanda!

Läs mer här!

Läckande ventilation eller ej uppfylld OVK

Väl fungerande ventilation är ett måste både för hälsa och bekvämlighet. De flesta har någon gång besökt någon som bor i en byggnad där matos sprider sig i trappuppgången eller där man direkt känner av när grannen röker under fläkten på våningen under. Ett annat problem är när en fastighet inte uppfyller den obligatoriska ventilationskontrollen (OVK). Det handlar ofta om att ventilationssystemet inte klarar av att suga ur tillräckligt med luft genom ventilationskanalerna. Med Linerventmetoden kan man åtgärda problem med ventilationen!

Läs mer här!

Höga energikostnader för uppvärmning

Om energikostnaderna för din fastighet är höga kan det vara din ventilation som är boven. Läckande ventilationskanaler kan leda till att fläktar suger ut mångdubbelt mycket mer luft än vad som krävs för att uppfylla god ventilation. Genom att göra en utredning kan man få koll på energikostnaderna i en fastighet och förstå vilka besparingar man kan göra genom ventilationstätning.

Läs mer här!


Smart VVC

 


 

Linerventmetoden

 


 

Vad några av våra kunder säger


"HWQ är ett företag i teknikens framkant. En av deras tjänster som sticker ut lite extra är deras Smart-VVC som är helt unik i sitt slag."

Peter Jobark, Expertkonsult rörrenovering, Flando AB

 

"Nu tar det bara några sekunder innan man får varmt vatten i alla lägenheter. Installationen berörde inte de boende alls, så det var mycket smidigt" 

Jan Mårdh, Ordförande BRF Ekern, om installation av Smart VVC

 

"Genom smart VVC så spar vi pengar, det syns tydligt i vår vattenbesparing efter 1 år! 
 
Mats Pettersson, Partille fastighetskonsult AB, installation av Smart VVC i 100 lägenheter.

 

HSB Brf Finnboda Dunge i Nacka, där husen är byggda 2008 och består av 74 st lägenheter.

"Trots att husen är nya och moderna så tog det alldeles för lång tid att få varmvatten i kranarna.

Vi kontaktade HWQ Entreprenad som har en unik rör i rör-lösning där varmvattnet cirkuleras i den befintliga varmvattenstammen.

Montaget gick smidigt, de boende är jättenöjda och nu har vi varmt vatten 3 ggr snabbare än tidigare.

Jag kan varmt rekommendera HWQ Entreprenad och deras lösning Smart VVC."

Henrik Zetterholm, Fastighetsansvarig HSB Brf Finnboda Dunge

Vill du bli kontaktad av våra säljare? Lämna din kontaktinfo här!

 


En beställning från HWQ Entreprenad går normalt igenom följande steg:


  1. Som kund kontaktar du HWQ Entreprenad för en kostnadsfri offert. Kontakten kan ske direkt via mail på info@hwq.se

  2. Vår säljare ringer upp dig för att först förstå vad du behöver hjälp med och lite allmän information om hur ditt problem ser ut. Vid samtalet så bokar vi sedan ett möte där vi går igenom era behov i mer detalj och där vi också tittar närmare på problemet.

  3. HWQ tittar närmare på dina behov och kompletterar med ytterligare information, så som ritningar, eventuella filmningar av ert system osv.

  4. När den information som insamlats bedöms beskriva ditt problem på ett klart och tydligt sätt så lämnar HWQ en offert. Att först förstå problemet är en grund till att du som kund alltid får en lösning på det problem du har. Då slipper du betala för insatser du inte behöver och kan samtidigt vara lugn att problemet är ur världen när insatsen väl är färdig.


HWQ Entreprenads offerter alltid är kostnadsfria och HWQ Entreprenad eftersträvar alltid rätt metod på rätt plats. 


 

För att lära dig mer om HWQ Entreprenads metoder klicka här


För att se andra som anlitat HWQ Entreprenad och läsa om hur andra uppfattat HWQ Entreprenad klicka här