PPR

Renovering av fjärrvärmerör

PPR har utvecklat ett nytt material för relining av fjärrvärmerör och andra rör där vatten under högt tryck och höga temperaturer används.

 

Utvecklingen har pågått sedan 2010 i samarbete med Vinnova, Fjärrsyn, Vattenfall, Fortum, Swerea Sicomp, Swerea Kimab med flera.

PPR söker nu fler pilotprojekt för utförande 2017. Kontakta oss här!

Här är en film om hur vår installationspartner Pollex hjälper HOFOR i Köpenhamn med renovering av fjärrvärme.

 

Nyheter från HWQ Group

Linerventmetoden för tätning av ventilationskanaler söker fler installatörer!

Året som gått har varit framgångsrikt och våra installatörer har utfört ett antal väldigt lyckade entreprenader där kunderna blivit väldigt nöjda. Entreprenaderna med installatörer i mindre skala har alltså klart bevisat Linerventmetodens värde. Det gör att Linervent nu kan expandera och utöka sin kundkrets!

Linervent kan förse installatören med utrustning och utbildning vilket gör att man snabbt kommer igång. Material i olika dimensioner köps som metervara. Metoden bygger på samma teknik som används för infodring av avlopp, något som utförts i över trettio år på den svenska marknaden.

Intresserade kan höra av sig till:

johan.persson@linervent.se

0708216460

HWQ utställare på SABOs Fastighetsdagar

Den 30-31 maj medverkar HWQ Entreprenad som utställare på SABO Fastighetsdagar. Besök oss gärna där så presenterar vi våra produkter och hjälper dig med en lösning för att spara energi!

Läs mer om fastighetsdagarna på SABOs hemsida.

HWQ Entreprenad ställer ut på Marknadsrespons

HWQ Entreprenad ställer ut på Marknadsrespons i Solna den 7 maj. Läs mer på Inbjudan Marknadsrespons Solna

Välkomna till vår monter!

HWQ Entreprenad ställer ut på NORDBYGG 10-13 april 2018

Den 10-13 april kommer HWQ att ställa ut på Nordbygg i Älvsjö. Vi finns i monter AG:02E, kom förbi oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa fastighetsägare att få godkända OVK (obligatorisk ventilationskontroll). Om du är intresserad av någon av våra produkter, besök oss gärna där för mer information, eller kontakta oss här.

Finalist Årets Företagare

HWQ Entreprenads VD, Stefan Håkansson, var finalist i årets företagare 2017 i Solna. Priset delas ut till den företagare som utfört en prestation i Solna och genom sitt sätt att leda är en förebild för andra företagare. I Solna finns cirka 10 000 företag, därför är vi mycket stolta att vara en av de tre bästa.